Skaldjursfat med vinglas

Kosterhavets Ekobod

Välkommen till vårt hjärteställe på Nordkoster!
Här kan du ta en fika, ett glas härligt naturvin under äppelträdet eller äta en sen lunch eller middag i vår trädgård med utsikt över det vackra Kostersundet. All mat lagas på plats och de flesta råvaror kommer från våra egna trädgårdar eller lokala producenter. Stängt för säsong!

Kosterhavets Ekobod – Sveriges västligaste restaurang
Välkommen till vårt hjärteställe på Nordkoster! Här kan du ta en fika, ett glas härligt naturvin under äppelträdet eller äta en sen lunch eller middag i vår trädgård med utsikt över det vackra Kostersundet. All mat lagas på plats och de flesta råvaror kommer från våra egna trädgårdar, lokala producenter eller havet runtomkring. Det fina huset vi finns i byggdes av mormor och morfar Anna och Åke i slutet av 40-talet.
Flera av rätterna har koppling till mormor och morfar, andra rätter är mer experimentella och kombinerar Koster med världen runtomkring. Våra längjästa pizzor och de färska skaldjuren är populära på menyn!

Sveriges västligaste kulturscen
Vi är Sveriges västligaste kulturscen. Vi har musikunderhållning med artister som ofta har eget material. Under perioder har vi konstutställningar, föreläsningar, trädgårdsteater, kulturvandringar med mera. Programmet uppdateras löpande och vi publicerar våra event i sociala medier och på hemsidan.

-Att vi är en plats för kultur känns särskilt roligt, eftersom det har en koppling till husets historia, säger Ulf som driver ekoboden. Morfar spelade dragspel och under åren har flera musiker och konstnärer hyrt av mormor och morfar.

Öppettider 

Stängt för säsong och öppnar åter 30 maj 2024!

Öppettider och bordsbokning

Hitta till oss

Vi finns på Västra Bovägen 9, ungefär 200 meter från Västra Bryggan på

ordkoster. Klicka på länken för att se var vi ligger på Google maps.

Kontakt: Tel: +46 (0)736 794056 | Email: info@kosterhavetsekobod.se Hemsida Kosterhavets Ekobod
Säg gärna hej till oss i sociala medier, vi finns bland annat på Instagram och Facebook!

Vi driver också Kosterpodden som finns att lyssna på i appar eller på internet.
Varmt välkomna hälsar Ulf med personal!