Pensionat Ekenäs Koster

Kosterfjorden breder ut sig i ett stiligt panorama framför Hotell Koster, vid Ekenäs brygga. ”Västkustens pärla” ligger beläget på Sydkoster, mitt i Kosterhavets nationalpark, Sveriges enda marina nationalpark. Under sommaren fyller vi  dessutom vår terrass vid havet med musik och underhållning.

Övernattning

Hos oss kan du välja mellan enkelrum, dubbelrum, trippel, svit eller lägenhet.
Hotellbokning, boka online på hemsidan.  eller via E-post: reception@pekoster.com
Telefon +46-526-20250

Vi tar emot större sällskap och grupper, vänligen kontakta bokningen!
Om du söker efter en plats med det där lilla extra för en weekend eller en fest så tveka inte att kontakta oss – vi kan ordna det mesta.

Restaurang & Café

Restaurang och Café stängt för säsong och öppnar till påsk!
Matsalen är hotellets hjärta. Inifrån blickar man ut över ekarna i parken som sträcker sig ner mot hamnen och ostronkläckeriet. Här arrangerar vi allt ifrån bröllop till olika sorters provningar av mat och dryck. Kyliga sommarkvällar tänder vi upp den stora eldstaden.
Sommartid har vi vår uteservering öppen, från terrassen kan du njuta av härlig utsikt över havet och närliggande småbåtshamnen.
Här bjuder vi på härlig Sommarmusik, allt från trubadur, opera till allsång!

Vi arrangerar konferenser, bröllop och events för företag och privatpersoner.

Läs mer på deras hemsida>>

Fakta

Huvudbyggnaden färdigställdes 1905, då för silluppköpare, något år senare försvann sillen och rörelsen breddade sig i sin upptagning till hotell. Idag är pensionatet  en renoverad anläggning för både konferens, bröllop och privatgäster. Huvudbyggnadens fasad är fylld av snickarglädje, den gamla hotelldelen av atmosfär, och de nya rummen med modernitet och maritimt tema.

Läs mer om Pensionat Ekenäs Koster>>