Inställt! My Quiet Companion

Söndag den 31/10 kl. 17 på Kosters Trädgårdar

 Tyvärr har My Quiet Companion som vi sett fram emot att höra, fått förhinder. Vi bjuder istället in till en öppen scen och härligt, spontan jam! Kom till Kosters trädgårdar söndag 31/10 kl.17-18:30. Ta med din gitarr, munspel eller marackas eller bara kom och njut!

My Quiet Companion spelar sina originallåtar med influenser av folk, roots, americana, visa och lite pop. Texter på både svenska och engelska, ibland en och annan filosofisk prata, uppblandat med egensinniga tolkningar av bl.a. Bruce Springsteen och David Bowie. De har spelat live i Sverige och utomlands, öppnat för bl.a. Aoife O’Donovan (från Crooked Still), samt delat scen med Adam Levy (låtskrivare/gitarrist från Norah Jones Handsome Band). Med tre gitarrer, mandolin, dobro, stompboard och stämsång skapar de närvaro och sväng där man kan luta sig tillbaka och lyssna till låtarnas berättelser… Det är catchy Americana med en skandinavisk edge. My Quiet Companion består av Sofia Ekberg (sång och gitarr), Patrick Rydman (sång, gitarr och slagverk), Henrik Cederblom (gitarr och sång)

Se hela programet för Konst och musikfesten på Koster här

Reservera din plats här

Kulturhösten på Koster 2021 arrangeras av Förvaltningen för kulturutveckling, VGR i samarbete med Kosters Samhällsförening, naturum Kosterhavet (Länsstyrelsen) med stöd av Västra Götalandsregionen, Strömstad Kommun samt Kosterstiftelsen i samarbete med lokala aktörer, föreningar och näringsliv på Koster.KOSTERÖARNA

Kosteröarna är belägna strax utanför Strömstad i norra Bohuslän. De består av två öar, Nord- och Sydkoster som skiljs åt av ett

smalt sund och ligger i Sveriges enda marina nationalpark. Du kan resa ut med passagerarfärjor från norra hamnen i Strömstad med avgång dagligen under hela året. Överresan tar mellan 30-50 min beroende på var på Koster du ska gå av.

Hela resan går att boka på Västtrafiks hemsida från Strömstad norra hamn till Långagärde, Strömstad (som ligger på Syd-Koster). Du kan också boka på SJs hemsida till Koster Långagärde S Koster.

Mer info: http://kosteroarna.com/resa-hit/

Strömstad infocenter: +46 0526 623 30

Förslag på boende på Koster kontakta: info@kostersframtid.se