Lekverk

Fredag 5/11 kl 17.30  Bokhandlarns Pub

Lekverk är en nytänkande trio som förenar knivskarp jazzmusik med oväntade och halsbrytande manövrer som får publiken att dra på smilbanden. Den som sett Jon Fält på trumpallen i till exempel Bobo Stenson trio vet hur hans spontana och frigörande infall gör den mest intrikata och känsliga musik lekfull. I Lekverk har han sällskap av musiker som inte drar sig för att gå samma väg. Tillsammans med basisten Putte Johander och pianisten Adam Forkelid bildas ett tre man starkt kollektiv som skapar en kraftfull och egensinnig musik med en extremt stark svängpotential. 

Lekverks andra album Everyday utsågs till årets bästa jazzskiva på manifestgalan. 

Men Lekverk är också, som DN:s Johannes Cornell uttryckt det, ”ett band man bara måste få se live” och deras smittande musikglädje och energi får lokalen i gungning. 

Se hela programet för Konst och musikfesten på Koster här

Reservera din plats här

Kulturhösten på Koster 2021 arrangeras av Förvaltningen för kulturutveckling, VGR i samarbete med Kosters Samhällsförening, naturum Kosterhavet (Länsstyrelsen) med stöd av Västra Götalandsregionen, Strömstad Kommun samt Kosterstiftelsen i samarbete med lokala aktörer, föreningar och näringsliv på Koster.KOSTERÖARNA

Kosteröarna är belägna strax utanför Strömstad i norra Bohuslän. De består av två öar, Nord- och Sydkoster som skiljs åt av ett

smalt sund och ligger i Sveriges enda marina nationalpark. Du kan resa ut med passagerarfärjor från norra hamnen i Strömstad med avgång dagligen under hela året. Överresan tar mellan 30-50 min beroende på var på Koster du ska gå av.

Hela resan går att boka på Västtrafiks hemsida från Strömstad norra hamn till Ekenäs, Strömstad (som ligger på Syd-Koster). Du kan också boka på SJs hemsida till Koster Ekenäs S Koster.

Mer info: http://kosteroarna.com/resa-hit/

Strömstad infocenter: +46 0526 623 30

Förslag på boende på Koster kontakta: info@kostersframtid.se