Stor blå entréportal där männsikor går igenom för att ta sig in till trädgården

Kosters Trädgårdar – Restaurang, Gårdsbutik, Bageri & Café

Så snart du går genom vår blå portal doftar möts du av doften av hav, mylla och nybakat bröd. Här finner du en rofylld plats där du kan njuta av växtligheten i den ekologiska trädgården, smaka god mat baserad på närodlade råvaror och uppleva konst och musik. Stängt för säsong!

Vi har råvarorna inpå knuten. Från den egna trädgården och från havet!

I köket utgår vi alltid från säsongens råvaror för att få det bästa resultatet när det gäller båda smak, konsistens, doft och utseende. Vi skapar rena och enkla smaker där råvarorna får tala sitt tydliga språk.

På dagarna erbjuder vi dig allt ifrån nybakade kanelbullar, smörgåsar och kakor med säsongens frukt och bär i fokus samt luncher med råvaror från trädgården, havet och ängen. Vi arbetar med ekologiska, närproducerade och rättvisemärkta produkter. I den tillhörande gårdsbutiken hittar du nyskördade grönsaker och fina saker till din trädgård!

Kosters Trädgårdar vann kategorin Årets Hållbara Krog vid Restauranggalan 2012.

Öppettider  2020

Stängt för säsong!

Följ oss på Facebook för senaste nytt

OBS! Vi kommer såklart följa de nya restriktionerna om att endast ha bordsservering samt glesa ut mellan borden för personalens och våra gästers bästa!

Bygdens saluhall, nu kan du köpa våra lokalt producerade varor via Bygdens Saluhall, förbeställ och hämta fredagar på Oskarsplatsen i Strömstad.