Guidad kajaktur i Kosterhavets nationalpark – hela året

Att glida fram precis i höjd med vågorna är verkligen något speciellt! Sjöfågel ser vi så gott som alltid, sälar ibland. Ljuset, ljudet, känslan av att du faktiskt upplevt Kosterhavets nationalpark! Följ med Stefan von Bothmer på en fantastisk kajakupplevelse. Som marinbiolog och erfaren guide har han nära koppling till allt som händer under ytan och kan förutom djurlivet berätta historier om människorna på Kosters genom tiderna. Detta är den perfekta turen för er som vill uppleva Kosters unika natur och samtidigt känna er riktigt trygga. Du kan vara nybörjare eller ha viss vana.När ni är ute och paddlar så får ni tips kring paddelteknik och vill ni så har ni också möjlighet att lära mycket om hur ni kan rädda varandra och er själva så att när ni sen på egen hand känner en ökad trygghet och självsäkerhet att ge er ut. Vågar ni så får ni nyckelkunskaperna för att lyckas med er första eksimåsväng!

Tid: Heldag 10-16

Vi träffas i Kosters Trädgårdar 10.00, plockar ut utrustning, lunch och dryck. Därefter tar vi oss ner till badviken ”Stran”, där vi har en sjöbod och kajaker. Vi går igenom säkerhet, grundläggande teknik och prövar såväl på stranden som i badviken. Sedan bär det av ut i skärgården på upptäcktsfärd bland sälar och sjöfågel. Vi går iland på lämplig ö och äter lunch. Tillbaka i Kosters Trädgårdar 16.00
All utrustning du behöver ingår, samt lunch, varm och kall dryck. Du behöver ta med träningskläder, tunn vindjacka, handduk och ett ombyte i plastpåse.
Kostnad: 1500 sek inkl. kajak och all utrustning samt lunch.

Bokning: Stefan von Bothmer 070 600 13 13, stefan@kosterstradgardar.se

Instruktör och BCU coach & leader.