CHIVVY – en drömsk indietrio

Fredag 5/11 kl 20, Pensionat Ekenäs

En del av Musiknod Koster/Strömstad

Bandet startade 2012 och har under det fd bandnamnet The Tape setts turnera på många scener i Europa och runt om på Sveriges indiescener. 

Ljudbilden är känsloladdad, stor och kraftfull men samtidigt atmosfärisk, lågmäld och fylld av mystik. CHIVVY skapar en känsla av både vemod och hopp, nostalgi och nytänkande som inte lämnar någon oberörd. Sedan hösten 2020 har gruppen fått mycket uppmärksamhet och lovord från såväl svensk som internationell press. Då släpptes tre singlar, musikvideos och i maj det självbetitlade debutalbumet med nytt bandnamn. 

I oktober i år blev CHIVVY utvalt till årets residensartister på Koster hos Studio Ö-ljud, arrangerat av Förvaltningen för kulturutveckling, VGR. Nu återkommer de för en konsert under Konst och Musikfesten

Residensverksamheten och samarbetet med Kosters Samhällsförening utgör en del av förvaltningens arbete med Musiknoder.

Förvaltningen för kulturutveckling ger frilansande musiker inom populärmusikområdet i Västra Götalandsregionen plats och tid till konstnärlig utveckling genom ett musikresidens på Kosteröarna. Residenset fokuserar på konstnärligt undersökande arbete i samarbete med en producent och innebär en möjlighet till inspiration och fördjupning.

Se hela programet för Konst och musikfesten på Koster här

Reservera din plats här