Bastes Kafé, bageri och butik

Bastes kafé med bageri och butik har utan tvekan kosteröarnas vackraste utsikt. Ligger i porten till naturreservatet på Nord Koster i det gula gamla pensionatet Milton, i dag det bevarade Basteviken stugby. Öppnar i juni!

Sommarsäsong erbjuder Baste på doftande nybakade bröd och bullar varje dag från öns enda bageri. I kaféet serveras dagens soppa med hembakat bröd, fika, smörbröd med olika röror, varma mackor och våffla.
Bastes har espressokaffe (eller ”finkaffe”), bryggkaffe, te och svalkande dryck för varma eftermiddagar.

TURPAKET: Vandra på Nord-Koster?
Planera för en större grupp eller sällskap? Beställ Bastes paket med nybakat i matsäcken och termos, till turen. Få Bastes karta över naturreservatet med tips och utmaningar.
När ni badat och vandrat klart, avslutar ni dagen med hemlagad soppa och teaterföreställning ( inkl. sång) hos Bastes, innan färjan tar er hem.
FÖRBESTÄLL PÅ tlf: 072 745 74 14

Baste har handplockat konsthantverkare till sin butik och den permanenta fotoutställningen visar personliga och unika bilder från kosterbor. Kanske drar du känsel på en släkting?

Myten säger att Baste är tvärsnittet och en hyllning till en nordkoster brud; en fiskaränka, en dotter av en hummerfiskare, en hamnchef, en pensionat värdinna, en konstnär och konsthantverkare, en restaurant ägare, en djurskötare och en tältplats chef…men det får du upptäcka själv.

ÖPPETIDER
Öppnar i juni 2022!

KONTAKT
E-post: bastevikenstugby@gmail.com
Tel. 072-745 74 14

Följ gärna vår Instagram och facebook för dagliga uppdateringar och kommande evenemang!
Facebook