Bäckbrothers Jazztivoli

Lördag den 30/10 kl. 20. Pensionat Ekenäs

Bäckbrothers JazzTivoli karaktäriseras som het tidlös jazz där möten mellan olika genres och kulturer ständigt är närvarande. Bäckbrothers drivs av bröderna David Bäck (piano) och Anders Bäck (saxofon). På bas finner vi Arvid Julander, en av svensk jazz främsta stjärnskott och som fått utmärkelsen Monica Zetterlund-stipendiet. På trummor, Göran Kroon som är mycket väl känd framförallt från Bohuslän Big Band. Till Koster har Bäckbrothers dessutom lyckats bjuda med den fenomenala slagverkaren och sångaren Celso Paco, från Mozambique.

Boka sen båt till Strömstad

Se hela programet för Konst och musikfesten på Koster här

Reservera din plats här

KULTURHÖSTEN PÅ KOSTER

Kulturhösten på Koster 2021 arrangeras av Förvaltningen för kulturutveckling, VGR i samarbete med Kosters Samhällsförening, naturum Kosterhavet (Länsstyrelsen) med stöd av Västra Götalandsregionen, Strömstad Kommun samt Kosterstiftelsen i samarbete med lokala aktörer, föreningar och näringsliv på Koster.

KOSTERÖARNA

Kosteröarna är belägna strax utanför Strömstad i norra Bohuslän. De består av två öar, Nord- och Sydkoster som skiljs åt av ett

smalt sund och ligger i Sveriges enda marina nationalpark. Du kan resa ut med passagerarfärjor från norra hamnen i Strömstad med avgång dagligen under hela året. Överresan tar mellan 30-50 min beroende på var på Koster du ska gå av.

Hela resan går att boka på Västtrafiks hemsida från Strömstad norra hamn till Ekenäs, Strömstad (som ligger på Syd-Koster). Du kan också boka på SJs hemsida till Koster Ekenäs S Koster.

Mer info: http://kosteroarna.com/resa-hit/

Strömstad infocenter: +46 0526 623 30

Förslag på boende på Koster kontakta: info@kostersframtid.se