Kosters Trädgårdar – Restaurang, Gårdsbutik, Bageri & Café

Så snart du går genom vår blå portal doftar det kanelbulle och kaffe och nu när hösten står för dörren och det är skördetider serveras garanterat något från trädgården i vår gårdsrestaurang. Vi har öppet vissa helger i november-december – Välkommen in till oss!

Vi har råvarorna inpå knuten. Från den egna trädgården och från havet!

I köket utgår vi alltid från säsongens råvaror för att få det bästa resultatet när det gäller båda smak, konsistens, doft och utseende. Vi skapar rena och enkla smaker där råvarorna får tala sitt tydliga språk.

På dagarna erbjuder vi dig allt ifrån nybakade kanelbullar, smörgåsar och kakor med säsongens frukt och bär i fokus samt luncher med råvaror från trädgården, havet och ängen. Vi arbetar med ekologiska, närproducerade och rättvisemärkta produkter.

Kosters Trädgårdar vann kategorin Årets Hållbara Krog vid Restauranggalan 2012.

Öppet helår för grupper, fest och konferens, kontakta oss för förfrågan & bokning!

Öppettider Höst-Vinter 2018

NOVEMBER-DECEMBER

Fredag 2/11 finns vi på marknaden som arrangeras i samband med Strömstad in Light då vi säljer vårt surdegsbröd, trädgårdens grönsaker och förädlade produkter från årets skörd!

Lördag 3/11 Ostronfest, en helkväll där hav möter trädgård. Start gemensam middag kl. 19 och förbokning gäller: anna@kosterstradgardar.se

Fredag 16/11 Pizzakväll 17-21
Lördag 17/11 öppet 10-16

Fredag 30/11 Pizzakväll 17-21
Lördag 1/12 Marknad i KSK-huset kl. 13-16, då säljer vi vårt surdegsbröd och förädlade produkter från årets skörd!

Fredag 14/12 Pizzakväll 17-21
Lördag 15/12 öppet 13-21. Värm dig i restaurangen med tomtegröt, lammgryta, glögg och nybakta bullar. Tomtevandring i Kosterskogen kl. 16!

Följ oss på Facebook för senaste nytt!