Kosters Trädgårdar – Restaurang, Gårdsbutik, Bageri & Café

Så snart du går genom vår blå portal doftar möts du av doften av hav, mylla och nybakat bröd. Här finner du en rofylld plats där du kan njuta av växtligheten i den ekologiska trädgården, smaka god mat baserad på närodlade råvaror och uppleva konst och musik. Öppet i oktober fredag – lördag!

Vi har råvarorna inpå knuten. Från den egna trädgården och från havet!

I köket utgår vi alltid från säsongens råvaror för att få det bästa resultatet när det gäller båda smak, konsistens, doft och utseende. Vi skapar rena och enkla smaker där råvarorna får tala sitt tydliga språk.

På dagarna erbjuder vi dig allt ifrån nybakade kanelbullar, smörgåsar och kakor med säsongens frukt och bär i fokus samt luncher med råvaror från trädgården, havet och ängen. Vi arbetar med ekologiska, närproducerade och rättvisemärkta produkter. I den tillhörande gårdsbutiken hittar du nyskördade grönsaker och fina saker till din trädgård!

Kosters Trädgårdar vann kategorin Årets Hållbara Krog vid Restauranggalan 2012.

Öppettider hösten 2020

Oktober: Fredag (pizzakväll) 17-22 och Lördag fika & lunch kl. 11-17
Följ oss på Facebook för senaste nytt

Musik- och konstfest på Koster 30-31/10

Fredag 30/10
Kl. 13-22 Restaurangen serverar Surdegspizza & Fika.
Mellan 13-17 har vi öppet i växthuset med servering, Gårdsbutik (mathantverk, grönsaker, böcker m.m) och utställning med trädgårdstema.

Kl. 14 Trädgårdsguidning
Välkomna till en vandring runt på gården tillsammans med vår kunniga trädgårdsmästare. Vi berättar om permakultur, filosofin som står bakom Kosters trädgårdar och visar på praktiska exempel i vår trädgård som går att inspireras av och härma hemma. Vi svarar också givetvis på dina frågor om allt mellan jord och trädtopparna. Ingen föranmälan.

Lördag 31/10  
Kl. 11-22 Restaurangen serverar Surdegspizza, Soppa & Fika.
Kl. 11-17 har vi öppet i växthuset med servering, Gårdsbutik (mathantverk, grönsaker, böcker m.m) och utställning med trädgårdstema.

Kl. 13 Opera med Thomas Flodin
Utomhus.
Ingen föranmälan. Max 50 i publiken på säkert avstånd.

Kl. 14 Trädgårdsguidning
Välkomna till en vandring runt på gården tillsammans med vår kunniga trädgårdsmästare. Vi berättar om permakultur, filosofin som står bakom Kosters trädgårdar och visar på praktiska exempel i vår trädgård som går att inspireras av och härma hemma. Vi svarar också givetvis på dina frågor om allt mellan jord och trädtopparna.
Ingen föranmälan.

OBS! Vi kommer såklart följa de nya restriktionerna om att endast ha bordsservering samt glesa ut mellan borden för personalens och våra gästers bästa!
Tillåter vädret så finns möjlighet att också att sitta på uteserveringen!

Med tanke på Coronavirusets spridning kan öppettider ändras snabbt och vi rekommenderar att hålla utkik efter uppdaterad information på företagets hemsida och facebooksida.

Bygdens saluhall, nu kan du köpa våra lokalt producerade varor via Bygdens Saluhall, förbeställ och hämta fredagar på Oskarsplatsen i Strömstad.