Kostergården – Sydkoster

Endast 60 minuters bilfärd från Oslo och 90 minuter från Göteborg ligger Strömstad. Efter en kort båttur ut i Kosters vackra Skärgård, som dessutom är Sveriges första Marina Nationalpark, kommer ni till Kostergården och den vackra Kilesandstranden. Nu kan du boka våra färdiga höstpaket med övernattning, upplevelser och god mat!En helt nybyggd anläggning med 22 moderna stugor varav 5 med havsutsikt och 6 hotellrum varav en stor svit. Samtliga hotellrum inklusive sviten har havsutsikt. Kostergården är vackert beläget endast ett stenkast från den kilometerlånga sandstranden vid Kilesand.

Alla stugorna har en stor solaltan som vetter ner mot stranden. Stugorna har 4 bäddar och en bäddsoffa för den lite större familjen. Rummen är funktionellt inredda i modern design och helkaklade badrum. TV finns både i vardagsrum samt i det stora sovrummet.

Restaurangen KG som är själva navet på Kostergården ligger i direkt anslutning till stugorna på markplan. Vid väder serverar vi på vår stora takterrass som också har en av Kosters vackraste utsikt över Kosterfjorden.

Välkommen till Kostergårdens fantastiska miljö, njut av välgjorda drinkar, god mat och sköna samtal till musik i en magisk miljö.

Det är upplevelse vi levererar – Breath the atmosphere !

Höst – Vinter 2017

Logiuthyrning med självhushåll!
Logibokning höst/vinter görs säkrast via info@kostergarden.se eller Tel. 0526-201 23/10 000.

 

Fakta om Kostergården

• 22  stugor, 6 hotellrum och 1 svit

• 102 bäddar + 1 svit

• 1 takterass

• 2 barer

• 1 restaurang

• 3 konferensrum

 

Hitta hit
Parkera bilen i Strömstad, ta passagerarbåten ut till Kosteröarna från norra hamnen i Strömstad och gå av vid Kilsandsbryggan.