Kostergården

Kostergården erbjuder ett modernt och bekvämt boende i en rogivande och lugn miljö i anslutning till Kosters skärgård och havet. Med två uteserveringar, restaurang med lobbybar på markplan och väderskyddad takterrass är Kostergården en fin plats för allt från en mysig middag för två till större fester och middagar.

Boende nära sandstranden

På Kostergården kan du bo i stugor, hotellrum eller i en svit med havsutsikt. De är vackert belägna ett stenkast från den kilometerlånga sandstranden vid Kilesand. Alla stugorna har en stor solaltan som vetter ner mot stranden.

Vällagad mat med twist

Kostergårdens restaurang är navet i verksamheten. Njut av vällagad mat på takterrassen en härlig sommardag eller i matsalen. Vill du ha något enklare finns både altanen och däckets uteservering på markplan, båda i anslutning till kiosken. Maten är vällagad och autentisk med en liten twist. Njut av köksmästarens skaldjursbuffé, eller smaka av grillbuffén och åk på en kulinarisk resa inspirerad av global street food.

Havsnära aktiviteter

Om du vill upptäcka Kosteröarna, skärgården och havet kan du hyra en cykel för att uppleva omgivningarna. Vill du komma närmare havet kan du hyra en kajak och glida fram bland klipporna. Du kan även följa med ut på havet och fiska makrill, dra upp hummer eller komma nära sälar.

Öppet 2019

Från mitten av september är restaurangen stängd, med du kan boka övernattning med självhushåll.

Under hösten har vi öppet för gruppbokningar, kontakta oss för offert.

Aktuell information – Följ oss på Facebook