Konferens på Hotel Ekenäs Koster

Oavsett årstid, gruppstorlek och behov så kan vi fixa det mesta. Vi arrangerar en rad olika events med stor variation, från enkla luncher, till bröllop, kompletta konferenser och events med upp till 450 personer i specialinhyrda tält. Vi har tre konferensrum samt en matsal som kan användas för större konferensmöten. Du kan boka för en dag och paket med övernattning på hotellet.  

Konferens med övernattning

Att konferera på en ö har många fördelar, alla är samlade på ett ställe, det är nära till storlagen och varierad natur, lugn och ro. En utmärkt miljö för kreativa möten. Oavsett tid på året. Vårsolen och uppvaknandet i kosternaturen. Hösten med sitt hummerfiske och dagar som gjorda för långa promenader och långa middagar. Vinterns tystnad och fullständiga ro. När packisen samlas knakande i vikarna runt hotellet så eldar vi för fullt i badtunnor och den öppna spisen i matsalen.

Konferenspaket

Helpension ett dygn med del i dubbelrum -Frukostbuffé -För-och eftermiddagskaffe med tilltugg – Lunch – Tvårätters middag – Konferenslokal med tillgång till vatten, kaffe och balkong.

 

Boka dagkonferensen:

Konferenslokal

Lunch

För-och eftermiddagskaffe med tilltugg

Kontakta oss för offert konferenspaket och dagkonferens