Konferens & Möte på Kostergården

Istället för att göra som ni alltid gjort, gör något som ni aldrig gjort – kom till nya Kostergården på Syd Koster. Vi förenar möte, lärande och teambuildning samtidigt som er organisation kommer hem starkare, friskare och gladare.

Att Konferera i Kosters skärgård ger er lugn och avskildhet. Studier visar att möten i natursköna miljöer gör grupper avslappnade och mer harmoniska för att ta till sig av information som förmedlas.

Vår tids anda är samtalet, -tänk tillsammans, lär tillsammans och skapa tillsammans. Sammanknyt gruppen till ett starkare team. Varje konferens är en viktig investering både när det gäller personalens välmående och ökad kunskap. Hitta en optimerad form för mötet.

Kostergården erbjuder konferensmöjligheter för sällskap upp till 100 personer. Våra faciliteter inbjuder till inspirerande möten för såväl flerdagarskonferenser, företagskvällar och kundmöten. Här umgås och utvecklas ni i en lugn och rogivande miljö tillsammans med god mat.

Vi erbjuder ett brett utbud av aktiviteter som kan användas för att stärka gruppens tillhörighet såsom hummerfiske, makrillfiske, 5-kamp, kosterjakten, skyttekampen, segway och Expedition Styrsö med många fler.

Konferenspaket Sön-Fred från 1495 SEK inkl. moms pp i delad dubbelrum Konferenspaket Vår & Höst

Fakta – Konferenslokaler

Konferenslokal Rymmer mellan 60-100 personer beroende på sittning. Här finns teknisk utrustning i form av projektor, ljudanläggning och mikrofoner.

Grupprum Två mindre grupprum som rymmer mellan 12-15 personer. Här finns teknisk utrustning i form av Tv och ljudanläggning.