Guidad kajaktur i Kosterhavets nationalpark – hela året

Att glida fram precis i höjd med vågorna är verkligen något speciellt! Sjöfågel ser vi så gott som alltid, sälar ibland. Ljuset, ljudet, känslan av att du faktiskt upplevt Kosterhavets nationalpark! Följ med Stefan von Bothmer på en fantastisk kajakupplevelse. Som marinbiolog och erfaren guide har han nära koppling till allt som händer under ytan och kan förutom djurlivet berätta historier om människorna på Kosters genom tiderna. Detta är den perfekta turen för er som vill uppleva Kosters unika natur och samtidigt känna er riktigt trygga. När ni är ute och paddlar så får ni tips kring paddelteknik och vill ni så har ni också möjlighet att lära mycket om hur ni kan rädda varandra och er själva så att när ni sen på egen hand känner en ökad trygghet och självsäkerhet att ge er ut. Vågar ni så får ni nyckelkunskaperna för att lyckas med er första eksimåsväng!

Utrusning: Kajakerna är utvalda med omsorg, de är trygga och lättdrivna och anpassade för förutsättningarna i Kosterhavets nationalpark.

Tid ca 4 tim,

Kostnad: 950:- inkl. kajak och all utrustning.

Antal: 2-6 personer. Hör av dig och boka när som helst under året!

För mer information & bokning kontakta Stefan von Bothmer 070-600 13 13, stefan@kosterstradgardar.se

INTRODUKTION TILL HAVSKAJAK

Tid efter överenskommelse.

Välkommen till en härlig blandning av paddelteknik, räddningsövningar och historien bakom kobbar och skär i Kosterskärgården! Du kan vara nybörjare eller ha viss vana.
Kursledare: Stefan von Bothmer (BCU Coach, 3 star leader).
Max 6 personer.
950:- inkl. kajak och all utrustning. Boka här.