Fest & Möte på Koster Trädgårdar

Ta med dig arbetsgruppen, kom ut till oss och få något gjort utöver det vanliga. Med en liten grupp om 6-24 personer kan vi hålla hög kvalité och ge er ett bra värdskap. Då kan ni få tillgång till allt från vår sjöbod till växthuset.Vi kan ordna en tur ut till någon ö i nationalparken med liten båt. Upp till 12 passagerare så har vi stor tillgång till båtar och olika platser för olika behov och inspiration. Tid på året… vår och höst, då är det ingen trängsel. Menyer vi skapar utgår från säsongens råvaror, från egna trädgården och havet. I september-oktober är det hummersäsong och skördefest! Lägg gärna till en cykeltur med inspirerande guide eller båttur i skärgården.

Vi tar gärna emot kvällsbokningar för födelsedagsfest, jubileum, bröllop eller företagsevent. Då skräddarsyr vi gärna menyn så att den tilltalar just din grupp. Välkommen att höra av dig om du vill ha en fest utöver det vanliga i en underbar miljö i Sveriges första marina nationalpark.
Läs mer på vår hemsida;
Fest & Möte på Kosters Trädgårdar

Restaurangen & Växthuset
Vi vurmar för den mindre gruppen där vi kan ge ett bra värdskap. I restaurangen har vi ca 40 sittplatser och i växthuset ca 20 platser.

Ta del av våra festmenyer med influenser från hav, trädgård och äng.

Hör av dig så kan vi rekommendera boende och beräkna kostnader.