Bröllop på Kostergården

Bröllop på Kostergården – Här blåser kärlekens vindar!
Skapa din egen dröm, säg ja till Kostergården, -säg ja till varandra. Giftermål skall vara fantastiskt och en dag att minnas. Vi vill att du skall njuta av den största dagen i livet. Tillsammans ser vi till att bröllopet får den perfekta kombinationen av lycka, skratt, tårar, glädje och blir fullkomligt enastående.Vi lotsar, vägleder och stöttar er oavsett om ni önskar en intim tillställning för de närmaste eller om ni vill arrangera en storslagen bröllopsfest. Den stämningsfulla vigselceremonin kan genomföras i naturskön kostermiljö i skogsbrynet med vacker utsikt över strand och kosterfjord, eller varför inte säga ja till varandra direkt vid havskanten på kosters största sandstrand.

Att gifta sig skall vara smakfullt och vår eminenta köksmästare har skapat inspirerande meny- och dryckesförslag som låter smaklökarna tillfredsställas. Vår ambition är att köpa lokalt producerade råvaror när säsong och tillgång möjliggör det. Bröllopsmiddagen avnjuts antingen i Restaurang KG för upp till 125 personer eller alternativt på vår stora takterass

Vi kan erbjuda något som inte alla andra har möjlighet att erbjuda. Går Ni i bröllopstankar? Då tycker vi att ni skall kontakt oss på Kostergården.